Biologische groente- en fruit

Biologische boerenmarkt in de Amsterdamse Jordaan

Elke zaterdag staan wij op de biologische boerenmarkt in de Amsterdamse Jordaan.

In de zomer van 1987 werden hier voor het eerst de biologische producten van de boer rechtstreeks aan de Amsterdammer verkocht. De eerste boerenmarkt was een feit. Sinds 1987 is de markt flink gegroeid. Wij zijn er trots op dat wij als boer onze producten rechtstreeks aan de consument verkopen op deze prachtige markt. Er zijn inmiddels meerdere biologische markten, maar de sfeer en het aanbod van de biologische boerenmarkt aan de voet van de Noorderkerk blijft bijzonder.

Bij een bezoek aan deze markt zult u aangenaam verrast worden door de overweldigende hoeveelheid aan verse producten, geuren, kleuren en smaken en niet te vergeten de gezelligheid.

Naar website Noordermarkt

Winkel biologische groente en fruit

Onze groente en fruit in winkels

Onze producten worden in een aantal (boerderij)winkels in de buurt verkocht. Een klein deel van ons fruit komt via de biologische groothandel bij biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels terecht. Op onze contact-pagina vindt u een overzicht van de winkels.

Bekijk de winkels

Groente en fruit pakketten

Groente en fruit pakketten

Wij werken hard aan het ontwikkelen van een wekelijkse pakketten service. Indien u hiervoor interesse heeft horen wij dat graag. Houd deze website en Facebook in de gaten voor meer informatie over beschikbaarheid en bestelmogelijkheden of neem contact op.

Contact opnemen

icon_hand.svg

Ontvang de Lindegaard nieuwsbrief...

Met speciale aanbiedingen uit ons assortiment.